Makeover (före- & efterbilder)

140613

För några dagar sen så övertalade Nikke & hans flickvän mig att klippa ner Java, deras motivering var att hon är så flåsig för att hon har så tjock päls. Jag kunde ju inte förneka att hon är flåsig, men att klippa ner henne? Nja…Men till slut så lät jag mig övertalas så vi klippte ner henne med sax, för att sen kunna köra rakapparaten. Det hela gick inte så lätt som vi hade tänkt oss, så under några dagar fick hon gå halvklippt, inte alls särskilt snyggt, men så kan det bli.

1406133

Så idag hade vi fått tid för att raka ner henne hos en riktig hundfrisör. Jag tvekade lite då jag faktiskt älskar hennes päls, men eftersom vi redan hade klippt ner henne med sax & hon såg för jävlig ut så kändes det inte som att jag hade så mycket att välja på.
Hon skötte sig kanonbra hela tiden! 🙂 Detta trots att hon inte kände frisören sen innan, & efter cirka 30 minuter såg hon ut såhär:

1406131 1406132

Ena sekunden är jag nöjd med resultatet, & nästa sekund ångrar jag mig. Men det är ju början av sommaren så pälsen hinner ju växa ut innan vintern. Plus att nu kan sommaren bli hur varm den vill utan att Java påverkas allt för mycket. Hon är ju flåsig även inomhus då vi har det ganska varmt, trots att fönster är öppna. Så det blir nog bra, i vilket fall som helst så växer det ju ut igen.  

Men visst ser hon ut som en helt annan hund?! 😛

Har uppdaterat hemsidan med massor av kort från ett par dagar! 🙂 Finns i galleriet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *