Bortskämda? Onej, inte alls! :P

Dagen startade tidigt då vi åkte iväg till Västerås för att besöka ReDog. Trots att Java nu har träffat Stefan många gånger så är hon väldigt osäker på honom & backar när han närmar sig. Hon gör ju inget mer, men jag tycker ändå att hon borde ha insett att han inte skadar henne. Eller ja, han klämmer ju där hon har ont, men han gör inget värre.

Iaf, han kollade med värmekamera på hennes bakben & på det ”skadade” benet var hon 1,5 grader varmare, & så ska det inte vara. I hältgången så fick hon springa & gå ett par gånger & rörelsemönstret såg inge annorlunda ut jämfört med tidigare. MEN, nu har hon inte ont i ryggen längre! 😀 Så det är ju jättebra!!

Han skrev ner allt i journalen & bad oss sedan att åka till Strömsholm & lämna in den direkt så att dem redan ska ha läst den när vi får en tid där. Sen önskade han oss lycka till, gav mig en kram & så sa han att han skulle hålla tummarna för att dem hittar nånting, & att det går att göra nånting åt det.

Väl på Strömsholm så försökte vi få en tid redan imorrn, för då hade vi stannat på ett vandrarhem där, men det gick ju självklart inte, för varför skulle nåt flyta på så smidigt? Så efter att ha lämnat journalen där så fick vi åka hela vägen hem igen, & nu börjar en väntan på att dem ska ringa & meddela en tid.

140512

På vägen hem fick jag en impulsidé som jag bara var tvungen att följa. 😛 Så vi åkte till min gamla favoritdjuraffär i Örebro Djurens center, & där shoppade jag lite, haha. Mina tjejer är inte alls bortskämda som ni ser på bilden ovan. Några leksaker (främst till Rally) & ben, sånt går alltid åt. Nu har dem fått en varsin nötnacke så dem är väldigt nöjda med livet. 😀

Jo, för Java’s del gäller följande: Fram tills dess att vi får en tid på Strömsholm så ska hon vara under full belastning, röra sig så mycket som möjligt & njuta av livet på allra bästa sätt. Vilket alltså betyder att om vi inte får nån tid till Strömsholm den här veckan så kommer vi att kunna tävla till helgen! 😀 Det är svårt att inte hoppas för mycket, självklart vill jag ju tävla, men samtidigt så tvekar jag inte på att ta första bästa tid Strömsholm erbjuder, även om det stoppar tävlingsplanerna. Så snälla ring!! Jag vill veta NU!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *