Nu har Strömsholm ringt!

ÄNTLIGEN har veterinären på Strömsholm ringt!! Hon hade sett lite ”småfel” (kommer inte ihåg exakt vilket ord hon använde) på framför allt VÄNSTER fram, vilket gör att det hela blir ännu mera skumt, då det är HÖGER hon haltar på. Vi pratade en del om hur man kan gå vidare & kom fram till att vi ska tillbaka dit & göra en CT på frambenen (samt bogarna). Dem skulle även då ta ledvätska för att kolla värdena (?) på den, samt ett blodprov för att utesluta blodsjukdomar, som typ reumatism.

Hon ska även gå på mediciner så nu ikväll började vi med dem. Jag hoppas att hon slipper biverkningar, hon verkar inte vara så känslig för sånt, eller så döljer hon det himla bra. Hoppas såklart att medicinerna ska hjälpa henne, om så bara lite grann.

140611

Hon är även satt på vila. Korta koppelpromenader är det som gäller framöver. 🙁 Inte för att hon vill leka med Bira, men hon rör sig ändå gärna betydligt mer än hon kan i koppel. Men det är bara att lyda veterinären & hoppas på att det är det bästa. Jag får försöka sitta utomhus med henne en del så att hon iaf får frisk luft.

Så länge hon inte blir sämre, framför allt i humöret, så kommer Bira att fortsätta vara här. Men den nya medicinen kan ge aggressioner som en vanlig biverkning så vi får som sagt se om hon får några biverkningar eller inte. Känner jag att jag inte vågar lita på henne så får jag helt enkelt säga nej till Bira ett tag, men jag hoppas som sagt att hon ska kunna vara kvar.

Glömde såklart att fråga om vilken mat hon ska äta, så hon får äta sin vanliga fram tills dess att vi ska tillbaka dit för en ny CT. Strömsholm skulle höra av sig via telefon & boka en tid, hoppas att den tiden är så snart som möjligt, så att vi kan gå vidare nån gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *