Back in business

Igår kom Java hem igen, & under dagen idag har även Bira varit här, så nu är allt som vanligt. 🙂 2 kortare promenader har vi avverkat, tänkte gå en lång, men det var på tok för varmt för det. Hundarna flåsar ju bara dem kommer utanför dörren, speciellt Rally, hon verkar lida mest av värmen. Även om det finns några äckliga diken & ”vattenhål” längs den slingan som vi har gått idag så räcker inte riktigt det till, tyvärr.

140609 1406091

Imorrn ska jag fan sova alltså! 😛 Haha, hade ett möte idag i stan kl. 11 så det blev ingen sovmorgon alls. Därför måste jag ta igen det imorrn, hoppas bara att hundarna kan hålla med mig om det. 😉

Har fortfarande inte hört nåt från Strömsholm, så jag ringer dem imorrn på eftermiddagen om dem inte har ringt eller mailat mig då. Jag har inget tålamod kvar till att vänta, jag vill ju veta NU hur framtiden för min stjärna ser ut. Och om vi ska byta foder så vill jag veta vilket så att vi kan testa det, gärna så snart som möjligt. Visst förstår jag att veterinärer har fullt upp, men JAG blir påmind om Java varje dag eftersom jag ser avvikande saker från henne. Som idag, hon ville egentligen leka med Bira, men hon gjorde det inte. Jag kan inte förklara hur det såg ut, men ni skulle ha förstått om ni såg det själva, nånting är fel. Så ja, därför ringer jag imorrn igen.

Annars vet jag inte vad som händer imorrn. Hoppas även att få mail från Lundehundssällskapet för nu under kvällen så har dem styrelsemöte & då ska dem besluta om Rally får gå i avel eller inte p.g.a sin grad 1 på höger armbåge. Så det väntar jag spänt på, plus att jag hoppas på en liten förklaring till deras beslut, oavsett vad dem kommer fram till. Vill gärna veta hur dem tänker.

Men som sagt, det blir nog imorrn. Resten av kvällen idag blir lugn, tv-tittande, lagom ansträngt i den här värmen. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *