Ännu en slö dag

Bättre väder för hundpromenad var det idag. Men ändå tillräckligt varmt för att man skulle kunna gå i linne. 🙂 Hundarna sprang mer än dem har gjort den senaste tiden, ändå var jag på dem en del om att dem skulle ta det lite lugnt. Men på fotbollsplanen fick dem röja ett par varv, där kan man ju inte klaga på underlaget iaf.

140603 1406031 1406032

Annars så har det inte hänt så mycket idag, jag har vilat mycket då jag inte känner mig så pigg. Det kommer såna dagar & det är bara att acceptera dem. Imorrn kanske det blir en bättre dag?

På tal om imorrn. Jag har fortfarande inte hört ett ljud från Strömsholm så imorrn tänker jag ringa dit & kolla om jag kan få tag i veterinären. Jag vill ju veta NU hur vi ska gå vidare med Java, för hon kan inte gå såhär hur länge som helst. Plus att jag vill veta vilket foder jag ska satsa på, Hills eller RC. Så ja, ett snack med Strömsholm får det helt klart bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *