En varm vilodag

Idag har det verkligen varit varmt ute, så ärligt talat så har vi inte gjort alls mycket. Asfalten är varm & eftersom Java’s trampdynor fortfarande inte är helt läkta så är jag rädd att det ska göra ont på henne att gå på den för länge. Och jag har inte velat sätta på henne sockor eller skor heller eftersom det är så varmt & hundar svettas ju med hjälp av trampdynorna, så därför ville jag inte stänga in dem. Men en vilodag dör vi inte av. 🙂

140602

Nu är även Rally hemma igen, hon har varit ute & åkt båt så hon är helt slut. Båda hundarna ligger & sover nu & lär nog göra det resten av kvällen. Vad som händer imorrn får vi se, jag ska försöka att vara ute en del med hundarna om det är bra väder. Vill bara inte att Java överanstränger sig i sin iver att valla Bira, det är liite för varmt för att det ska kännas bra för mig. Fast å andra sidan vore det kanske ett perfekt tillfälle att träna på att slappna av – trots att Bira är med. 😉 Ja, vi får se vad det är för väder & vilket humör jag är på, men nånting ska vi som sagt hitta på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *