En lugn långis på ängarna

Dagens lugna långis gick bort till Edsgatan & ängarna där. Java fick ha sina gula sockor på sig, inte sådär jätteuppskattat till en början, men hon hade inget val så hon accepterade dem ganska snabbt. 😉 Blev inte alls mycket spring p.g.a värmen, & jag & Carina konstaterade att snart får man vänta med promenader till kvällarna, för att det blir för varmt att gå dagtid. Speciellt nu när nästan alla diken har torkat så att hundarna inte har nånstans att svalka sig. Men så är ju sommaren på intåg så. 😉

140531 1405315 1405314 1405313 1405312 1405311

Sen promenaden så har det inte varit mycket aktivitet hos hundarna. Java ligger i hallen, på skomattan (hon älskar att ligga där) & Bira ligger här inne hos mig. Har tänkt att ta en kortare sväng med dem om typ en timme, så att jag kan se på Gladiatorerna med gott samvete! 😛 haha.

Imorrn har jag ingen aning om vad som väntar, så vi får ta dagen som den kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *