Dagens motion – bad!

Eftersom Java’s trampdynor ser ut som dem gör så fick dem ”vila” idag. Så dagens lilla motionering blev bad. Vi åkte till ”vår” brygga där Java till sin stora glädje fick kasta sig ut i vattnet flera gånger.

140529

Annars så har det inte hänt så mycket idag, jag & min bror letade igenom förrådet då jag var tvungen att hitta hundarnas flytvästar – vilket jag lyckades med! 😀 Sen tog jag även med en matta upp till mitt rum, första mattan inomhus sen Rally flyttade hit för 1 år sen. Vi får väl se hur det går med den, jag vill ju kunna ha mattor i alla rum, så som det var innan Rally flyttade hit, så ja, låt oss hoppas att hon låter den här vara ifred.

Imorrn startar vi tidigt med röntgen på djursjukhuset. Tänkte även passa på att fråga om bästa tassvård, & om man ska klippa bort den döda huden som sitter fast, eller om den ska få lossna själv. När hon är drogad så kan man ju kolla bäst man vill. Jag har smörjt in ALLA trampdynorna 2 gånger nu & ska göra det ikväll igen när vi lägger oss. Lilla damen som alltid lyckas med allt.

Nu blir det lite tandvård & lite träning med kulbanan. Hon har ju inte fått gjort nånting mer än att simma lite, så hon vill att det händer nåt NU!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *