Kan man bädda in hunden i bubbelplast?!

Seriöst, snart bäddar jag in hela hunden i bubbelplats!! :X När jag klippte klorna förut så upptäckte jag att min svartvita dam åter igen har lyckats bränna upp trampdynorna – denna gången på 3 tassar! 🙁 Frågan är ju då hur länge hon har haft det så, om det kan vara orsaken till hältan, för isf kommer ju en röntgen inte att visa nånting. Jag klipper ju klorna 1 gång/vecka & då kollar jag alltid tassarna & jag såg inget alls förra gången. Plus att veterinären borde ju ha sett det när hon undersökte Java om dem såg ut såhär redan då. Och när hon har haltat så har jag kollat efter stickor i trampdynorna & då BORDE jag ha sett om dem varit uppbrända…Men nej, jag blir verkligen inte klok på detta, hur kan hon hela tiden lyckas med såna här saker?!

140528

Så nu blir det tassvård morgon & kväll, & så får vi hoppas att det hjälper. Utomhus får hon gå med skor, eller kanske sockorna, vi får se. Jäkla hund alltså, hon gör mig grönhårig!

Imorrn är vi helt ensamma jag & Java. Eftersom det är röd dag så kommer inte Bira, & Rally är ju bortrest med grannarna. Så jag har verkligen ingen aning om vad vi ska hitta på. Förutom att sova ut på morgonen!! 😛 Haha.

På fredag väntar röntgen & under helgen kommer Bira att bo här då hennes husse & matte är bortresta. Så så ser dem närmsta dagarna ut för oss. Eller jo, imorrn ska jag leta igenom förrådet så att jag hittar Rally’s & Java’s flytvästar. Eftersom Clara’s ägare (grannarna) har egen båt & åker mycket med den så vill man ju att ALLA har flytvästar, & kanske speciellt lilla Rally som inte vet hur man simmar. Så det blir morgondagens projekt, nu väntar sängen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *