Hoppfullt svar + 1-årsdag! :D

Efter att ha gråtit i flera dagar så känns allt idag liiite ljusare. Fick svar från Java’s veterinär på Strömsholm & mycket riktigt, hon haltar på höger FRAM. Så hon ska röntgas, igen, för att se om vi kan se nånting avvikande där.

Veterinären lät positiv i sitt svar, hon förstod min situation, men vill ändå gå vidare med Java. Så det är vad vi kommer att göra. Eftersom dem aldrig gjorde en MRi så finns det fortfarande lite pengar kvar från Agria så vi kör på fram tills dess att dem är slut, sen får vi se vad som händer. Så jag hoppas verkligen att vi ska få fram några bra svar snart!

”Tyvärr” så var både anaplasma- & borreliaproverna negativa, så det är ingen fästingsjukdom. Självklart vill jag inte att hon ska ha nån av dem sjukdomarna, men att fortsätta leva i sån här ovisshet gör mig galen. Minst sagt.

Dem slutliga svaren på CT:n är inte klara än, men vi vet ju redan nu att hon har ländryggsartros & en kronisk överbelastning i vänster höft (?). Vi vet dock inte riktigt hur utbrett det är, men det får vi snart svar på.

Vad det kan vara med höger fram vet vi inte alls, det kan vara så att problemen hör ihop, men det kan också vara mer eller mindre en slump. Inga direkta svar än så länge. :/

Jag skrev ett svar & frågade om bland annat specialfoder & om hur hennes motionering ska se ut framöver. Trappor vill hon ju inte gå i längre, speciellt inte nerför, så det är tur att vi har hiss! Hon springer fortfarande mer än gärna utomhus, framför allt när Bira är med, men det är kanske något hon måste sluta med? Jag väntar på svar nu, men jag får säkert inget idag, för jag antar att veterinären har mer saker att göra än att sitta vid sin mail. 😛 Även om jag såklart önskar att jag kan få ett svar så snart som möjligt! Jag frågade bland annat om jag kan röntga henne här i Karlstad & skicka bilderna till henne eller om vi måste åka dit enbart för det. Det borde inte vara några problem att skicka bilderna bara jag får klara instruktioner om vad för bilder det är hon vill ha. Men som sagt, ett snabbt svar tack!

Och nu över till nånting helt annat, nämligen min lilla räv. För exakt 1 år sedan togs det här kortet:

140526

Detta var vårt första möte, i Finland, & efter att kortet hade tagits & vi hade pratat lite med Nina (uppfödaren) så packade vi in oss i bilen & påbörjade vår resa HEM. Med andra ord har Rally bott i Sverige & varit i min ägo i exakt 1 år idag.

Med tanke på alla våra problem så har jag ångrat köpet många gånger, men hon är en helt fantastisk hund som jag älskar sjukt mycket, så numera ångrar jag mig inte alls! Men man kan ju helt klart säga att vår relation har satts på hårda prov, många gånger. Men det gör ju också att bandet mellan oss är väldigt starkt & speciellt numera. Vi lär oss mycket om varandra & hon lär mig även mycket om mig själv.

Sen ska jag väl tillägga att dem största problemen inte har legat hos Rally, utan hon MIG & Java. Redan från dag 1 så har Java haft svårt för henne, något jag inte hade en tanke på kunde hända då Java brukar gilla ALLA hundar. Sen har min ork varit ett stort problem för oss, så jag skyller inte mycket på lilla Rally. I perioder har hon ju bott hos Evelina & grannarna & där har det inte varit några problem alls, därför är jag extra säker på att problemen inte ligger hos henne.

Jag hoppas att vår framtid TILLSAMMANS ska fortsätta åt det håll som vi är på väg mot nu. Att vi ska få många fina lyckliga år att njuta av. Tack snälla Nina för att jag fick chansen att köpa min lilla skrutt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *