Igår var en hemsk dag, idag betydligt bättre

Detta var vårt första möte, i Finland, & efter att kortet hade tagits & vi hade pratat lite med Nina (uppfödaren) så packade vi in oss i bilen & påbörjade vår resa HEM. Med andra ord har Rally bott i Sverige & varit i min ägo i exakt 1 år idag.

Med tanke på alla våra problem så har jag ångrat köpet många gånger, men hon är en helt fantastisk hund som jag älskar sjukt mycket, så numera ångrar jag mig inte alls! Men man kan ju helt klart säga att vår relation har satts på hårda prov, många gånger. Men det gör ju också att bandet mellan oss är väldigt starkt & speciellt numera. Vi lär oss mycket om varandra & hon lär mig även mycket om mig själv.

Sen ska jag väl tillägga att dem största problemen inte har legat hos Rally, utan hon MIG & Java. Redan från dag 1 så har Java haft svårt för henne, något jag inte hade en tanke på kunde hända då Java brukar gilla ALLA hundar. Sen har min ork varit ett stort problem för oss, så jag skyller inte mycket på lilla Rally. I perioder har hon ju bott hos Evelina & grannarna & där har det inte varit några problem alls, därför är jag extra säker på att problemen inte ligger hos henne.

Jag hoppas att vår framtid TILLSAMMANS ska fortsätta åt det håll som vi är på väg mot nu. Att vi ska få många fina lyckliga år att njuta av. Tack snälla Nina för att jag fick chansen att köpa min lilla skrutt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *