Här har ni filmerna!

Igår försökte jag köra slut på Java, så att hon skulle bli halt. Det låter grymt, men vad ska man göra när hon vägrar att visa nån hälta på djursjukhuset? Men det kvittade hur mycket hon än sprang, & sen simmade, hon haltade inte ändå. Vi började med att gå till Klasmossen där tjejligan fick rejsa runt & efter det badade dem i bäcken där, vilket resulterade i att dem var täckta av brunt klet! Dem luktade sunk hela bunten, ja, utom Rally då som var den enda som inte dränkte sig i det snuskiga vattnet. 😛 Så vi gick hem med dem, hämtade bilnyckeln, lastade in ligan i bilen & åkte bort till närmsta sjö där vi satt nån timme & lät hundarna bada. Mycket populärt hos alla fyra, ibland krävs det inte så mycket. 🙂

140524 1405241 1405242 1405243 1405244

Haha, t.o.m. Rally tog sig ett heldopp i sjön, för hon gick i vattenkanten & halkade ner i en liten grop så hela hon försvann. Stackarn som inte kan simma fick panik, men tog sig upp väldigt fort & sen gick hon omkring som om det aldrig hade hänt. Så hon är en liten tuffing ändå, trots att hon har stor respekt för djupt vatten.

Krånglade massor med filmen från ”hundlivet i frihet” igår, jösses vad mycket strul det blev! Jag blev till slut vansinnig & gick då & la mig. Tog över en timme innan jag kände att ilskan dalade av. Herregud, inte alls känslig för ilska. 😛
Här kommer resultatet iaf:

Imorse var Java konstig, så jag var övertygad om att hon hade ont i magen, men nope, det visade sig att hon var väldigt halt. Jag upptäckte det precis i början av promenaden mitt på dagen, men eftersom det regnade så hade jag inte mobilen med mig, vilket betydde att jag inte kunde filma henne. Vi valde en kortare väg än planerat & Java haltade nästan hela tiden. När vi närmade oss hemmet så slutade hon halta, & när vi hämtade kameran & filmade henne i källaren så kunde man inte se någon hälta alls. 🙁 Så det var bara att hoppas på att hältan skulle komma tillbaka när hon fått vila ett par timmar.

Efter vilan så var hon halt igen & eftersom jag för en gångs skull hade lite flyt så var det även uppehåll ute. Så jag drog med mig min lillebrorsa ut & så filmade vi henne bakifrån, framifrån & från sidan, i både skritt & trav, så veterinären borde bli nöjd.

Jag tycker dock att det ser ut som att hon haltar på ett FRAMBEN, vilket isf måste betyda att smärtan flyttar sig. :O Det började ju med ryggen, sen höger bak, sen vänster bak & ryggen, & nu ett framben. Helt sjukt, vad fan är det för fel på henne?! :S Nån som har nån gissning?! Eller ser jag fel, är det ett bakben? Ni får MER ÄN GÄRNA titta på filmen & skriva vilket ben ni tror att det är. För kanske är jag helt ute & cyklar?

Nu ska jag skriva ett mail till veterinären & bifoga filmen, så får vi se vad hon säger om det hela. Jag önskar dock att hon kunde få se hältan irl, men Java vägrar ju att låta henne se nånting, så en film är ju bättre än ingenting alls. Veterinären skulle ringa mig när CT-svaren har kommit, vilket troligtvis blir i slutet av nästa vecka, men fram tills dess då? Om Java fortsätter att vara såhär halt, ska hon vila eller ska hon ändå fortsätta att röra på sig? En vecka är lång tid, så jag hoppas att jag kanske kan få ett litet svar på det redan på måndag. Det är så svårt att veta hur man ska göra, jag vill ju inte förstöra henne samtidigt som dem säger att jag ska hålla igång henne. :/ Varför kan hon inte bara få må bra?! :'(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *