Imorrn avgörs allt, håll tummarna för oss då!

Vi fortsätter att leva livet. Som jag skrev igår så ställde jag in inlinesturen då Java var halt hela kvällen. 🙁 Olle & Carina föreslog en långis i Java’s favoritskog vid sjön, så så blev det! 🙂 Först tänkte jag ta med mig kameran & fota, men så tänkte jag till en gång extra, jag har massor med foton på dem, men inte så många filmer, så systemkameran byttes ut mot filmkameran! Jag filmade en hel del, både lek, spring & bad, så om inte alltför lång tid så kommer jag att sätta ihop allt till en film. Exakt när det blir är omöjligt att säga, det beror ju på vad som händer imorrn, men så småningom kommer det iaf en film. 😀

140521

Även efter den långisen så var Java halt, så jag gjorde rätt val när jag valde bort inlinesen trots att JAG ville köra en sån tur. Friheten man känner då är oslagbar. Jag hoppas att jag får uppleva den tillsammans med min fina tjej en annan dag, men det finns inga garantier.

Familjen Karlstam, eller ja, Kristina & Hanna, har precis lämnat tillbaka tjejen. Hon hade tackat nej till bad! :O Det måste alltså betyda att hon antingen är väldigt trött, har väldigt ont, eller en kombination av båda. Hon brukar ju ALDRIG tacka nej till ett bad! En sån grej får känslan inom mig att bli ännu starkare – det är kört.

1405211

Klockan 06:00 rullar bilen från parkeringen imorrn bitti. Jag hoppas att jag får sova ett par timmar innan eftersom jag knappt sovit något alls inatt. Det kan ju bli en väldigt lång dag, men vi är iaf 2 stycken som kan köra om den ena blir för trött (eller för ledsen).

Idag har jag faktiskt inte gråtit nästan nånting, istället känns allt mest overkligt. Jag kan inte beskriva känslan, men jag gillar den inte. Jag tror att jag till viss del har stängt av, något jag har haft jättemycket problem med under mina år som sjuk. Men jag tar en dag i taget, så får vi se vad det leder & vad som händer.

Jo, jag ställde in terapin idag då jag hellre umgicks med Java & jag tror inte att min psykolog förstod mig alls. 🙁 Hon suckade högt när jag berättade anledningen till att jag inte skulle komma imorse när jag ringde henne. Men som läget är nu så skiter jag fullständigt i om hon tycker att det är en okej anledning eller inte, det är hennes problem, jag ångrar inte en sekund att jag stannade hemma med Java, & jag skulle utan tvekan göra om samma sak igen. Terapin kan liksom vänta en vecka, det är inte värre än så.

Men men, imorrn får ni alla hålla tummarna för oss, för det behöver vi! Jag kommer att uppdatera Facebook & försöka med ett kort inlägg här i bloggen så fort jag vet hur det slutar. Beroende på resultat så kommer jag ju kanske inte att ha Facebook/bloggen i första tanken, men jag ska försöka eftersom jag vet att det är många som vill veta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *