Är slutet nära nu?

140519

Jag borde kanske inte tänka såhär, men jag kan inte låta bli. Allt inom mig säger att det är kört, att slutet är här, även om det är det värsta som kan hända.

Java blir bara sämre & sämre, hon måste ha fruktansvärt ont med tanke på vilka andra symtom hon får. I lördags kväll, efter agilitytävlingen, så försökte hon på fullaste allvar hugga katten! Hon har ALDRIG visat nånting sånt mot Kissen tidigare, utan Java tycker om Kissen, gillar att jaga henne & ja, dem kommer överens, aldrig några aggressioner.
Och jag märker ju på henne att ju mer aktiv hon har varit, desto argare är hon på Rally. Och vissa dagar, när hon har rört mycket på sig, ja, då är hon t.o.m. arg på Clara! Hon älskar Clara, det är en av hennes bästa vänner, så när Java morrar & visar tänderna åt henne så är det ett tydligt tecken på att allt inte är som det ska.

Dem senaste 1,5 veckorna har även Java’s mage gett upp. Först trodde jag att hon hade ätit något olämpligt, men hon blir inte bättre & nu har det som sagt gått ganska lång tid. Hon lever på Pro-Kolin, kokt ris & kokt fisk, men ändå är hon som en kulspruta i magen. Ett tag tänkte jag att hon kanske hade fått magsjukan, men eftersom inte varken Rally eller Clara har blivit dåliga så är det helt uteslutet. Annars hade jag såklart inte låtit henne träffa andra hundar & verkligen inte åkt iväg på hundtävlingar!

Idag har jag varit i kontakt med både Agria & Strömsholm. Jag frågade Strömsholm om Java kommer att göra en MRi ELLER en CT, men fick svaret att hon med största säkerhet kommer att göra BÅDA! Dessa undersökningar är extremt dyra, & om båda krävs så kommer Java’s försäkring att vara maxad…Agria ersätter (som tur är) båda undersökningarna om Strömsholm anser att dem behövs, men då är pengarna slut där sen & jag får stå för ALLA kostnader själv.
Vi pratade även lite om Java’s mage & hon jag pratade med trodde fullt ut att hennes mage har kraschat p.g.a smärtan i hasen, vilket jag också har misstänkt dem senaste dagarna. Så var det ju med Magic, när smärtan i ryggen blev sämre så havererade ju magen fullständigt, & nu händer samma sak med Java. :'( Eller ja, det är ju inte bevisat än, men allt pekar på det.

Om vi säger att Java kommer att genomgå en MRi & en CT på torsdag (plus undersökningen innan!) så är som sagt hennes försäkring maxad, & då har vi bara HITTAT felet, INTE ÅTGÄRDAT det!! Skulle det med andra ord krävas en operation, & efter det en massa rehab, ja, då får jag betala allting själv & dem pengarna finns tyvärr inte. Jag har lagt ut såna sjuka summor på Java, & förr eller senare tar pengarna slut, & där är jag nu. Det finns lite kvar än, men inte så att det täcker en operation & rehab. :'(

Sen är det ju inte säkert att felet ens går att åtgärda, men OM det gör det så skulle jag ju vilja ha möjlighet att göra det, men det verkar inte möjligt. Om det nu inte är som jag hoppas, att dem hittar felet & att det inte krävs så stora åtgärder, & enbart MRi ELLER CT krävs, för då finns det fortfarande lite pengar kvar från Agria. Men jag ska ha en jävla tur i oturen om det ska bli så, & av tidigare erfarenheter så kan jag säga att det brukar inte gå åt det hållet för mig.

Så på torsdag kan allt ta slut, usch vilken hemsk tanke, men jag kan som sagt inte låta bli att tänka den. Jag försöker på nåt sätt förbereda mig på det värsta, för det är nog min enda chans att klara av det. Säger dem att det inte går att åtgärda, eller om alla pengarna tar slut (som jag har beskrivit ovan) så kommer jag att ta bort henne redan då, på plats. För finns det ändå inget hopp så ska hon inte behöva ha ont mer, hur ont det än gör i mig. Jag tänker göra det som är bäst för henne, i alla lägen, jag kommer liksom i andra hand.
Hon har fått leva ett så bra liv hon bara kan dem senaste veckorna, hon har fått springa fritt, badat, lekt med sina kompisar, träna & tävlat, framför allt agility som hon älskar mest av allt. Så bättre har hon, under omständigheterna, inte kunnat haft det, om det är till nån tröst.

Jag hoppas såklart att det inte ska sluta såhär, att hennes liv inte ska behöva släckas på torsdag, utan jag hoppas på ett mirakel, för det är det enda som kan rädda min prinsessa. <3

1405191

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *