Agilitytävling Lindesberg

140517

Hela den här dagen har vi spenderat i Lindesberg där vi tävlade agility. Första klassen (agilityklassen) lyssnade hon inte alls, utan hon tog det som hon tyckte kändes bäst. Själva banan kändes ganska svår, speciellt eftersom vi knappt har tränat nånting på aslänge. Men Java hade roligt & hon fick sin älskade boll-på-snöre i målet, så hon var nöjd. 😉

Hoppklassen visade sig vara ÄNNU SVÅRARE, hon lyssnade lite bättre, men vi diskade oss flera gånger om. Jag kunde dock känna mig ganska nöjd med henne ändå, eftersom hon som sagt lyssnade lite bättre. Även den gången fick hon sin bästa boll-på-snöre i målet, vilket skjuter Java till höjden av lycka, haha.

Så resultatmässigt kunde det inte ha gått sämre, 2 disk av 2 möjliga, men Java var i sin rätta miljö & njöt av varje sekund. Jag önskar att jag hade kunnat känna samma glädje, men det kunde jag tyvärr inte göra. 🙁 Bara vetskapen om att det kanske var vår sista agilitytävling NÅNSIN hindrade mig från att kunna njuta av det. Riktigt tråkigt att det skulle vara så, men men, det finns inte mycket att göra åt det nu.

Imorrn väntar freestyletävling för båda mina tjejer. Så jag behöver plugga program under kvällen, hur jag nu ska orka det eftersom jag är helt slut. Önskar att jag inte skulle tävla, är inte alls peppad på det längre, men det är lite sent att komma på nu, så det är bara att köra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *