Min bästa tjej

Idag skulle det ha blivit bad, men det ställdes in. Eftermiddagen var iofs helt oplanerad, men nån agilityträning på klubben fanns inte ens som en reservtanke. Men Elin hörde av sig & ville åka dit & träna, så då hängde jag & Java på! 😀

Java var superduktig, seriöst, jag fattar inte hur hon kan vara så duktig med tanke på vilken dålig träning hon får. :O Vi tränar ett par gånger i månaden under sommarhalvåret, ändå kör hon banor som om vi tränade flera gånger i veckan året runt! Jag blir så stolt över henne, & ber en bön till högre makter att hon ska få fortsätta med det hon älskar allra mest.

140515

Förutom agility tränade vi lite freestyle & hon glänste även där. Jag är så stolt över & så kär i min finaste prinsessa. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *