Frihet väger tyngst

140514

En fotopromenad blev det idag, gå in i galleriet för att se massor av bilder, eller tryck på bilden ovan. Hundarna njöt av friheten & det gjorde nog vi människor också, trots att det var väldigt blött överallt, något som inte alls bekom hundarna. 😛

Efter promenaden åkte jag iväg på terapi & efter den så blev det lite freestyleträning UTOMHUS!! :O Håll hårt i hatten liksom, det är inte varje dag vi tränar ute! Båda tjejerna var jätteduktiga, vi tränade programdelar inför söndagens tävling, & jag fick en idé om hur jag ska lägga upp träningen. Ingen av tjejerna har särskilt mycket uthållighet, men det är ju mitt eget fel, vi tränar inte tillräckligt mycket eller ofta för att kunna bygga upp nån sån. Och det är ju inte så konstigt om man tänker på allt som har varit den senaste tiden.

På tal om det som har varit, & fortfarande är, idag ringde äntligen Strömsholm med en tid! Vi ska träffa en ortoped nästa torsdag & har även tid för MR/CT då beroende på vad ortopeden tycker. Jag skulle ljuga mig blå om jag sa att jag inte är nervös. Jag är så rädd för att hon ska vara helt trasig då jag hela tiden ser tecken på att allt inte är som det ska. Så håll tummarna för oss då, för det behöver vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *