En vårddag

Ja, så kan man nog kalla det. Bira’s husse var sjuk idag så Bira kom inte, vilket betydde sovmorgon! Efter att ha vilat ordentligt i sängen så gick vi en tur tillsammans med Clara & Carina. Och efter det satte vi igång med dagens alla måsten.

Java är lös i magen, så först blev det lite frisering av bakben, svans & rumpa.

1405132

Sen blev det en välbehövlig dusch efter att jag hade tömt analsäckarna på henne. Hon luktade analsäckar redan igår kväll, så duschen var ett måste!

1405133

Efter att hon hade torkat så kom solen fram & då tog jag med mig tjejerna ut för att få lite fina kort på dem. Dessvärre ville ingen av dem samarbeta, så jag fick bara halvbra kort på dem innan det flippade ur helt & vi gick in igen.

1405131

140513

Efter Java’s frisering, innan duschen, så dammsög & skurade jag hela lägenheten också, vilket verkligen behövdes! Så jag har helt klart legat på plussidan idag.

Nu väntar jag mest på att Biggest Loser ska börja & efter det väntar sängen. Så kan vi ju hoppas att morgondagen blir betydligt roligare än den här dagen har varit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *