En kanondag med en jävla tur! :D

Bild från i tisdags.

Igår natt kunde jag inte sova alls, eller jo, 30 minuter, så jag var helt slut hela dagen, ögonen sved & jag bara längtade efter att nästa natt skulle komma & hoppades på mer sömn då. Och det fick jag, för inatt har jag sovit länge & kanonbra! 😀

Hela dagen idag har varit jättebra & humöret är på topp! 😀 Jag har fortsatt med städningen här hemma & nu står det mer sopor & väntar vid dörren. Känner mig riktigt duktig som ÄNTLIGEN tar tag i hemmet, så att jag kan trivas lite bättre, plus att jag slipper skämmas när det kommer hit folk. 😉 För ja, det har jag gjort, massor!

Vi har även varit ute & gått en del, i flera omgångar, så Yori är också nöjd med dagen. 🙂 Och tänk vilken tur vi har haft med vädret, precis när vi har kommit hem så har det börjat regnat massor – 2 av gångerna vi har varit ute!! Så vi har kunnat gått utan att ha blivit blöta, perfekt.

På tal om tur, på vägen till ett möte så var jag sen & körde lite fortare än man får på en sträcka här, & så svängde en buss in precis framför mig så jag svor högt för att den var så seg. Hann inte svära särskilt länge innan vi kom nerför backen & jag såg polisen stå med laser & mäta hastigheten!! :O Så hade inte bussen kommit precis då så hade jag åkt fast!! Så snacka om tur där, plus att jag fick ett litet uppvaknande om att inte köra för fort, för det kan bli dyrt. Så hela vägen hem körde jag lagligt, haha. 😛

Imorron & på lördag lyser planerna med sin frånvaro, så vi får ta dagarna som dem kommer. Jag hoppas (såklart) att jag ska fortsätta må lika bra som jag gör idag, för då blir det roliga dagar för både mig & Yori! Men det finns ju inga garantier för sånt, men hoppas kan man ju alltid. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *