Träning i ny hall

Idag åkte vi till Åmål för att träna i den nya hundhallen där. Det största intrycket går att beskriva med ett ord – SVINKALLT! Passen för mig & Yori kändes värdelösa. 🙁 Han var extremt nosig & för ”upptagen” med andra saker, så vi fick aldrig någon bra känsla. 🙁 Synd när man har åkt en bit för att träna, men så är det, han är ung & har så mycket energi i sig, så det är inte så konstigt, därmed inte sagt att det inte känns piss.

Fint fokus när jag hade godis i handen.

När hunden har den här blicken så måste nåt vara fel…

På vägen ut så hängde han glatt med!

Imorron tar vi dagen som den kommer, har inget bokat & ibland är det skönt att inte ha det. Så jag kan bara vara vad jag känner för. Det kommer garanterat att bli lite träning här hemma, vill ju lära Yori saker som ”vänd” & ”om”. Vilken pollett trillar ner först tror ni? 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *