Freestyle & barnkalas

Igår tränade jag & Malin freestyle till musik UTOMHUS!! Jax var superduktig, lite trött i huvudet emellanåt, men han hade ändå riktigt bra fokus. Malin är så himla duktig med honom, dem jobbar verkligen TILLSAMMANS & jag hoppas att jag & Zoomen kommer att få samma bra känsla som de ser ut att ha. 🙂

Zoom då? Jo, han hade tusen saker i hjärnan tror jag. Han sprang omkring en del, fastnade på vissa fläckar i gräset, försökte leka med Jax osv. Men som Malin ständigt påminner mig om – han är inte så gammal än! Fokuset kommer senare, hoppas jag. 😛 Känslan var usel, men på filmen ser det mycket bättre ut än det kändes. Detta var ju även FÖRSTA gången vi körde programmet utomhus, tidigare har vi ju bara varit i hallen & det blir inte riktigt samma sak.

Efter träningen så gick vi till en lekpark & ”lekte” lite, något som Zoom tycker är skitskoj! 😀 En liten film på en av hans knasiga idéer finns på Instagram. 😉

Idag har jag varit iväg till Dollarstore så Malin & Erik passade Zoom under tiden (eftersom det inte finns nåt Dollarstore i Karlstad så var vi tvungna att åka en bit & därför ville jag inte att han skulle vara ensam hemma så länge). De skulle åka iväg på ett barnkalas & lilla Zoomen fick följa med. Han har ju lite svårt för vissa saker, men hade skött sig kanonbra! 😀 Så himla nyttigt för honom, både barnkalaset & sen UTAN mig. Tack snälla Malin & Erik för att ni kunde ta med honom! <3

Imorrn väntas det agilitytävling här i Karlstad & jag ska tävla med Rally! 😀 Lyckan är total liksom, för jävlar vad jag saknar att tävla!! Riktigt jävla stark abstinens, haha. Det blir även Zoom’s FÖRSTA agilitytävling, han har aldrig varit i en sån miljö förut så det blir väldigt spännande för honom. Agilitytävlingar är ju inte riktigt som andra tävlingar då det brukar vara högljudd där. Hundar som skäller, springer & är allmänt galna, haha, precis som det ska vara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *