Vattendjur!

Efter dagens skogspromenad så åkte jag, Carina & hundarna ut till Bomstad & vattentränade alla hundarna. Detta var första gången som Zoom gick ut helt själv. *Stolt* I slutet blev han trött & ville upp ur vattnet, så träningen blev lite för lång. Men det har jag lärt mig nu inför nästa gång. 😉

Jag vet inte om man kan kalla Zoom för ett vattendjur, men Rally går helt klart under den kategorin! 😛 Hon var helt vild i vattnet & ville ta tennisbollen VARJE gång vi kastade den, även om vi kanske för nån av dem andra hundarna. 😛

Detta var allra första gången som Lix & Hippo vattentränade & de skötte sig så himla bra. 🙂 Dem gick i frivilligt, även om Hippo var lite tveksam. Jag trodde inte att dem skulle vara så duktiga, just eftersom det var första gången & dem har inte direkt visat intresse för vatten tidigare. Men men, kul att bli positivt överraskad!

Här kommer ett gäng bilder. Zoom är ”naken”, Rally har halsband & Lix sele. Clara & Hippo ville inte vara med på kort idag. Så är det ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *