Ojojoj, vad duktig jag har varit idag! :D

Bortsett från en skogspromenad i förmiddags så har jag i princip bara städat hela dagen. Dammsugit bilen (något som skulle behöva ha gjorts tidigare), plockat grejer i köket, vardagsrummet, sovrummet & hallen. Med andra ord, hela lägenheten. Jag blev väldigt nöjd, men är inte helt klar än. När Storm & Boss har åkt hem så ska jag även dammsuga & skura hela lägenheten. Det är så mycket päls på golvet så man kan tro att jag har rakat ner nån hund. 😛 Haha, nejdå, inte riktigt så illa, men mycket päls jämfört med vad jag är van vid (underbart med en lundehund som inte fäller hela tiden).

Och åter igen så håller jag på att fixa tryck med nya kläder. 🙂 Det är ju skitskoj att göra egna som ingen annan har, med ens egna hundar!! Jag kommer att visa kläderna när jag har fått hem dem. 😉

Imorrn blir det antagligen bara en skogspromenad, fast på eftermiddagen. Så om jag kan sova så ska jag passa på att göra det på morgonen/förmiddagen. Men alltid när man har tid så brukar man ju vara så rastlös att man inte kan ligga ner (som i morse). Och på promenaden så ska jag fota alla hundarna för att kunna använda snygga bilder till mina kläder. 😉 Bara det bästa är ju gott nog. 😛 Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *