Det trodde jag aldrig skulle hända!

Jag tror att Rally’s bitchighet håller på att få sig en törn. 😉 Hon & Zoom kommer allt närmare varandra för varje dag som går, vilket Zoom blir väldigt glad över. Idag har dem myst tillsammans PLUS lekt i soffan!!! :O Jag är halvt i chock, för Rally gillar verkligen inte Zoom i vanliga fall. Hon är ju inte aggressiv eller nånting sånt, hon skulle aldrig börja bråka med nån, men hon visar tänderna & biter i luften mot dem flesta hundar. 😛 Men att hon nu leker med Zoom, nej, det trodde jag aldrig skulle hända!

Så jäkla synd att den blev suddig, men den är ändå härlig!

En liten film från soffan finns på min Instagram.

Men innan vi bosatte oss i soffan så var vi ute & gick i en skog här i närheten. Det blev väldigt varmt mot slutet (trots att vi gick tidigt & det var molnigt), så då fick hundarna bada lite. Algot, Jax & Rally badade helt frivilligt, men det gjorde inte lilla Zoom. 😛 Han tycker att vatten är läskiga grejer MEN han blir allt bättre med det. Vi slänger i lite godis i vattnet (nära kanten) & han sträcker sig försiktigt i vattnet för att nå godisen på så kort avstånd från kanten som det bara går. 😛

Zoom sträcker sig efter godisen, det är enligt honom bättre än att kasta sig ut. 😛

Rally däremot är duktig med att svalka sig. 🙂

Världens bästa lundehundar! <3

Nu är även grabbarna labrador här & ska stanna här tills på måndag eftermiddag då min farsa kommer hem igen. Och åter igen, ingen är lyckligare än Zoom över att ha ännu fler lekkamrater här! 😉 Rally däremot är inte lika förtjust i det. 😛 Men hon lägger sig i soffan & så är det inte så mycket mer än så, för grabbarna L är inte i möblerna.

Imorrn blir det ännu en skogspromenad, dock inte lika lång som idag, för idag var det egentligen lite för långt för Zoom. Han går snällt hela vägen, eller ja, springer som en galning emellanåt & tar små pauser när han vill (eftersom han går lös). Det hade ju varit värre om det var en koppelpromenad utan pauser & bad. Så han överlever nog detta ska ni se. 😉 Så under morgondagens skogstur så blir det 7 hundar igen, men jag vet inte om jag kommer att släppa Storm & Boss eller om dem får gå i koppel. Det beror på hur jag känner imorrn, om dem lyssnar eller inte.

Inatt hoppas jag få sova lite mer oavbrutet än natten som var, & även natten före det. För Zoom har nu spytt 2 nätter i rad. 🙁 Mest galla & lite mat, men det är ju inte så trevligt ändå. Mest synd tycker jag om honom, för han blir så himla låg & det är aldrig roligt att spy. Ska därför testa att ge honom lite A-fil precis innan vi lägger oss, så får vi se om magen håller sig lugnare då. Så länge han inte börjar spy blod (som Dee gjorde i slutet) så är det väl ”okej” antar jag. Någon som vet vad det kan bero på? Varför han spyr på nätterna? Om det inte hjälper med A-fil, vad ska jag testa då? Jag känner ingen panik över det, & inte målar jag fan på väggen heller (haha, det går åt rätt håll! :p ) den här gången. Men det är klart att man vill att ens hund ska må så bra som möjligt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *