Skutt i skogen

Igår var vi ute i flera timmar i solen, helt underbart. Vi varvade träning med passivitet & bara hade det mysigt. 🙂 Zoom skötte sig galant med alla hundarna, han fick t.o.m en beundrare. 😉 En blå liten sheltietik. Men alla hundar var i koppel hela tiden, så de fick aldrig hälsa på varandra.

När vi kom hem därifrån så var vi båda rätt så körda i huvudet, så det blev lite slötittande på tv & sen la vi oss tidigt. Har inte sovit så bra inatt så i morse kände jag mig ungefär lika pigg som igår kväll…

Men det hindrade inte mig från att åka till skogen idag på förmiddagen! 😀 Skogen orkar man (nästan) alltid med!! Både jag & Zoom älskar att vara där, bara strosa runt & njuta av tillvaron. Uppskatta det man har i livet. Som jag har skrivit tidigare så är jag ganska dålig på att uppskatta det jag har, för jag tänker mest på det jag inte har, men vill ha. Så det är nyttigt för mig att tänka på allt det bra emellanåt. För skulle jag bara gå runt & önska massa saker så glömmer jag livet.

Vi var inte ensamma i skogen, utan Malin var med med sina pojkar. 🙂 Och jag hade även med mig kameran & lyckades få några snygga bilder. Här kommer dem:

De småväxta pojkarna.

Malin har godis…

Skuttar fram.

Helt klart dagens bästa bild!

Fina Jax.

Hoppa kan den lilla räven iaf! :O

Korsning lundehund/whippet?

Malins grabbar på ingång.

Algot ser full ut, haha. Man kan ju undra vad han fick till frukost!

Långben…Kommer han att växa i dem? 😛

Min finaste. <3

”Shit, han kommer, spriiing!!” – Zoom

Massa gruppbilder idag.

Ännu mera skutt.

Synd att trädet var där, annars hade det varit en superbild! 🙁

Jaxon.

Algot.

Ikväll blir det kanske lite trickträning, vi får se vad vi orkar med. Just nu blir det iaf bara vila & lilla Zoom ligger bredvid mig här i soffan & sover. Det tar på krafterna att skutta i skogen, men jäklar så skoj det är! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *