Att vara nöjd med det man har

Alltför många tänker alldeles för ofta på sånt de vill ha, för ja, det finns alltid nånting man vill ha, oavsett område. Det gör att många (som jag själv t.ex.) glömmer det de redan har. Jag är kalasbra på att hitta saker jag vill ha, istället för att vara glad över det jag redan har. Detta betyder inte att jag inte är nöjd med det jag har, ånej, jag har allt jag behöver & lite till! <3 Men den där känslan av att vilja ha mer finns inom mig hela tiden.

Jag älskar min Zoom över allt annat, det finns ingen som han! <3 Även om han ibland ger mig gråa hårstrån så smälter mitt hjärta varje gång han kommer & lägger sig nära mig, vilket händer flera gånger varje dag. Han är så fin, så vacker, så snäll, & så underbar. Det finns inga ord i världen som kan beskriva honom, han måste helt enkelt upplevas!

Min dyrbara skatt! <3

Jag är så oerhört glad över att jag fick köpa honom, trots att vissa gjorde allt de kunde för att förhindra det. Jag fattar inte hur elaka vissa människor kan vara, som tur är så lyssnade inte Zoom’s uppfödare på dem, utan bildade sig en egen uppfattning & det är jag sjukt glad för! Annars hade jag inte haft min SuperZoom här.

Framtiden för OSS TILLSAMMANS ser mycket ljus ut. Jag vet vad jag vill & jobbar ständigt för att ta mig närmare mina mål. Emellanåt måste jag hejda mig själv då mina drömmar drar iväg lite väl snabbt, men hellre det än att inte ha några drömmar alls. Jag vill bara att det ska bli December så att han kan göra sin officiella utställningsdebut & året efter väntas det massor med tävlingar! 😀 Åh, vad jag ser fram emot det, det var längesen jag tävlade senast, & med tanke på hur mycket tävlingarna betyder för mig så är jag faktiskt lite chockad över att jag mår såpass bra som jag gör idag. Jag tävlade ju med Magic (plus Speed), Java & Rally. Tyvärr fick inte jag & Dee starta någon tävling tillsammans eftersom hon var sjuk hela livet, vilket var oerhört synd för hon var så duktig & underbar att träna med. Men turen har helt enkelt inte varit på min sida, något jag hoppas att det ska bli ändring på framöver.

Jag ska visa alla som inte tror på mig vad jag kan uppnå, bara jag har rätt förutsättningar. Visa dem jävlarna att dem har fel om mig. Dem tror sig känna mig, men dem har ingen aning om vem jag är eller vad jag har gått igenom. Folk ska hela tiden ha så mycket åsikter om allting, varför inte bara tagga ner? Varför driva saker framåt enbart för att förstöra för någon? Varför kan dem inte bara vara snälla? Eller tysta. Jag förstår mig inte på deras hat, men det är nog för att jag inte ser den som befogad. En sak är dock säker: Jag glömmer det aldrig. Så folk som sårar mig kan bara glömma att få nån mer vänskap från min sida. Jag ger gärna folk chanser, men till slut är dem slut, & då är det verkligen slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *