Sandtaget, massor av härliga bilder!

Även denna dag bjöd på strålande sol & jag & Carina tog med oss lundegänget & åkte iväg på en fotostund i sandtaget. Det märks lång väg att hundarna trivs där, de kan springa lösa, ingen trafik & man ser om det kommer någon. Det är riktigt roligt att fota dem när dem springer omkring, ibland önskar man lite mera action, men det fick vi i slutet idag. 😉

Här kommer jag med huvudet på sne 😉 – Zoom

<3

Rally

Zoom

Rally ser för det mesta glad ut när hon springer. 🙂

Wiho, alla lundisar på samma kort!

Fina Hippo.

Här var det ett intressant spår!

Zoom & Lix.

Hippo & Lix.

Den söta Lix på väg ner.

Kolla på den coola marken, värsta häftigt ju! 😀

När vi var på väg tillbaka mot bilen så stötte vi på Enzo med tvåbeningar. Jag brukar inte vilja släppa ihop Zoom med vem som helst som jag inte känner, men idag gjorde jag ett undantag. I början tyckte Zoom att Enzo var lite för på, men efter bara en liten stund så sprang dem runt & lekte med varandra! 😀 De lekte bara en kort tid, men ändå lyckades jag ta en del bra kort på dem.

En galen breton mötte vi här.

Älskar denna bilden, det beskriver verkligen Enzo!

Vad gör du? – Enzo

Mycket vacker!

Vaddå? Vi pratar ju bara.

Och springer tillsammans.

Massa bus.

Akta dig för valptänderna! 😉

Så söta tillsammans!

Imorrn ska vi iväg på förmiddagen & träna hundmöten, något som alltid är viktigt att träna på! Han skäller ju en del när han ser andra hundar, & det är just det som jag måste bryta innan det sätter sig för djupt. Rapport om hur det gick kommer i morgondagens blogginlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *