En bra dag

Under dagen så har vi påbörjat projektet ”fritt följ” med högst blandade resultat. Han försöker att göra rätt, men ibland blir det bara helt fel. 😛 Men han är liten än, så han växer nog in träningen mer allteftersom.

Och på tal om träning. Idag beställde jag en träningskalender till Zoom! Förhoppningsvis ska den få mig mer motiverad att planera träningarna lite bättre. Och att tydligt kunna se & utvärdera träningen. Så nu är det bara att vänta på att den dimper ner i brevlådan.

Nu på kvällen så har vi varit en sväng hos Carina & tjejligan, samt gått en liten promenad med Malin & hennes grabbar. Stundtals så är Zoom omöjlig att gå med ute i koppel, men idag gick det riktigt bra. 🙂

Zoom i sin nya snygga sele!

Snart är det sovadags, något som Zoom redan har börjat på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *