Mini-semester

Nu är jag & Zoom hemma igen efter 1,5 dygn hos Carina & tjejligan. Det är så himla skönt att åka bort på en sån där ”mini-semester” då & då & umgås på riktigt & inte bara genom dataskärmarna. Och Zoom ÄLSKAR att vara hos tjejligan, det är nog dem hundarna han älskar allra mest.

Han sover helst med Lix, busar med Hippo & försöker att snutta på Rally!! Det senaste är allt annat än poppis, med all rätt. Han liksom bara flyter in i flocken där, som om han alltid har varit med dem.

Zombie-Zoom & Lix

Imorrn väntar lite seriös träning, eller ja, så seriöst det nu blir när man är en liten valp. 😛 Det finns ju fortfarande inte krav på nånting, utan allt är en lek. Som vi båda älskar. Jag längtar ju tills han är äldre & man kan träna mer ”på riktigt” men allt har sin tid. Nån gång blir han stor, men fram tills dess har vi mycket vi ska utforska & hinna med! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *