Vi bygger bandet mellan oss – tillsammans!

Idag har vi haft fullt upp hela dagen, så det är en utslagen Zoom som nu sover i mitt knä. 😉

Hanna & Mumrik har varit här, & Zoom & Mumrik fann varandra direkt & blev hur bra kompisar som helst! 😀 Synd bara att vi bor så långt ifrån varandra, annars kunde vi ha träffats oftare. Men, men, man kan inte få allt här i livet.

En av dagens aktiviteter var agility i hundhallen. Eller ja, för Zoom’s del blev det springa i tunnlar & runt ett hinderstöd, vet inte riktigt om jag kan kalla det för agility, men det gjorde vi iaf. Han tog både raka & böjda tunnlar utan problem, & då bör man veta att han har sett en tunnel 1 gång förut, & den var rak. Så han är modig min lilla grabb, & superduktig!

Och nej, jag vet att man inte ska överträna valpar (även om det är lätt hänt), men det påstår jag inte att jag gör. Vi tränar korta pass, vilar emellan & så kör vi igen. Och det finns inga krav, vill han inte mer så slutar vi. Och allt byggs på lek & godis, blir det helt galet så blir det, huvudsaken är att vi har det roligt TILLSAMMANS & det har vi i dagsläget. Han är en liten arbetsvillig grabb, så jag får tänka på att inte överträna honom, men i dagsläget så är det ingen fara med det. 🙂

Sist, men inte minst så har han varit ensam hemma en kortis. Den första tiden skrek/gnällde/skällde/ylade han helhjärtat, men efter några minuter så gick han & la sig i sin iglo & sov. Så det var en nyvaken rävunge som mötte mig när jag kom hem. Detta måste vi som sagt lägga mycket träning på, för jag måste kunna lämna honom ensam emellanåt, annars funkar det inte. Men det skrev jag om igår, så jag behöver inte dra samma visa idag igen. 😛

Planerna inför imorrn lyser med sin frånvaro. Är det bra väder så blir det nog nån form av miljöträning, fortsätter det som nu, med massa slask, så håller vi oss nog mer inomhus. Men det blir ganska lugnt iaf, grabben behöver få återhämta sig ordentligt efter denna mycket aktiva dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *