Valpförberedelser steg 1 – check!

Ja, när man har långtråkigt & dagarna bara sniglar sig fram så kan man ju alltid förbereda inför Zoom’s ankomst. 🙂 Jag har dammsugit, plockat grejer, vikt tvätt, tagit ut massa saker i förrådet, tagit bort mattorna, hängt upp gardinerna, gått ut med sopor, tagit fram hans första hundsängar, samt städat på uteplatsen. Så nu är det bara sladdar & kompostgaller + barngrind kvar, sen är allt klart. 😀 Och innan jag kan göra klart dem grejerna så måste jag till Biltema & köpa dem. 😉 Men det orkar jag inte idag, kan ta det nån dag till veckan istället.

Dage, Dyre & mamma Nauma

Dagarna går som sagt väldigt långsamt, idag är det hela 2 veckor tills jag får hämta hem honom! Herregud, står tiden still eller? 😛 Det känns inte som att det ”bara” är 2 veckor sen jag var där & hälsade på, utan det känns mer som att det vore 2 månader sen. Så sakta går tiden för mig.

Jag vet fortfarande inte vilken av dem det blir, så spänningen är olidlig. 😛 Jag har ju från första stund haft en favorit, nämligen hane nummer 1, Dage. Eller ”helkragen” som man också kan kalla honom. 😉 Dyre är också otroligt fin, men man faller ju alltid mer för nån av dem. Men nån dag snart så blir det klart vilken av dem som blir min Zoom. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *