Lyckan inombords

Idag är det exakt 3 veckor kvar tills jag får hämta hem min Zoom! 😀 Nån av dessa gudomliga valpar kommer jag snart att dela tillvaron med.

Det går inte att beskriva lyckan inombords. Såhär länge har jag inte levt utan hund sen jag skaffade Magic. <3 Och det är riktigt jobbigt stundtals.

Innan jag hittade den här kenneln & de här valparna så fick jag panikångestattacker varje dag för att jag saknade Dee så himla mycket. Det gjorde inte bara om inombords, utan det var även fysiskt smärtsamt att sakna henne. Hon betydde hur mycket som helst för mig, tillsammans skulle vi ju ta över världen (ungefär iaf). Men i mitt liv blir sällan allt som jag har tänkt mig. Det gäller liksom att vara flexibel.

Jag hoppas att jag nu kan börja om mitt liv, eller nej, man kan inte ändra redan skriven text, men man kan vända blad & börja på ett nytt kapitel, & det är precis det jag tänker göra. Ett liv som är så värt att leva, ett liv där man ser fram emot nästa dag. Jag har kommit ganska långt på vägen på kort tid nu, men jag känner ändå att det är PÅ RIKTIGT. Det är inte bara tillfälligt, jag har varit med förr, jag kan känna skillnaden.

En viktig faktor som har fått mig att komma hit där jag står idag är alla underbara människor som finns runt omkring mig! Det skulle aldrig ha gått utan dem! Malin, Carina, Hanna, familjen m.fl. Jag hoppas att vi får många fina år tillsammans, together we gonna rock the world.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *