I’m in love

Herregud. Dessa valpbilder gör att ögonen tåras för att man typ dör söthetsdöden flera gånger om!

Och som jag skrev i förra inlägget så hade jag 50% chans att gissa rätt, men det blev fel. 😛 Haha, hane nummer 1 heter Dage & hane nummer 2 heter Dyre, & det var Dage som jag föll så för. Men efter att ha tittat på dessa bilderna, några fler samt en liten filmsnutt så kan jag säga att båda har stulit mitt hjärta. <3 Det känns som att det inte spelar någon roll vem av dem jag får, för jag är totalt förälskad i dem båda!

Hane nummer 1 – Dage

Hane nummer 2 – Dyre

Fler bilder & en liten filmsnutt hittar ni på den här sidan som uppfödaren har.

Jag bara längtar till 8 Januari när jag får hem min lilla valp, min Zoom. Anledningen till att det blir en dag senare är för att det underlättade resan väldigt mycket. 😉 Så 3,5 veckor kvar nu.

Jag har en del att fixa med innan han kommer, men först behöver jag skaffa kompostgaller & det är planerat att fixas mellan ju & nyår. Måste städa på uteplatsen också, ta bort plankorna som står där eftersom det finns spikar i dem, & jag tänker INTE riskera att en valp biter i dem!! Ånej, dem ska bort. Sen ska jag även fixa ”ormar” till alla sladdar, & det är såna där sladdskydd som finns på IKEA, så att dem skyddas mot valptänderna. Sen återstår nog ”bara” att plocka bort mattorna & städa ordentligt. 🙂 Det känns ändå som att jag har koll på läget. 😀

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *