Effektiv & lite shopping

Idag är jag väldigt effektiv. Har tvättat massor, rengjort i badrummet, fixat lite ärender samt gått en halvlång promenad med den här ligan (plus ägare):

161025

Har även plockat lite här hemma & röjt upp, jo, diskat har jag också hunnit med. Det enda jag känner att jag verkligen skulle behöva göra nu är att dammsuga, men det klarar jag fortfarande inte av. 🙁 Dee försökte ju ALLTID döda dammsugaren när man städade, så att dammsuga utan henne kommer att kännas tomt. Jag gjorde det en gång när hon var hos Malin & jäklar vad långtråkigt det var då! Med Dee med i leken så fick jag ju lite action. 😉 Så som sagt, jag vågar mig inte på att dammsuga än, utan det får helt enkelt vara lite skitigt tills jag känner att jag klarar av det.

Kan avsluta med att säga att jag har beställt lite grejer till min blivande valp! 😀 Och självklart handlar jag på Petster.eu! Kolla gärna in deras hemsida & snygga grejer till bra priser. Just nu har dem rea på en del Hurtta-täcken bland annat, något som jag själv har utnyttjat idag. 😉 Så har ni inte kollat in den sidan redan så gör det nu. Självklart kommer jag att lägga upp bilder på det jag har beställt, när jag har fått hem det. 1-10 dagars leveranstid står det på deras hemsida, så låt oss nu räkna dagarna. 🙂

petster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *