Går vidare, planerad valpkull!

Nu gäller det för mig att släppa taget & gå vidare, & det är precis vad jag tänker göra. Därför har jag gjort en del ändringar här på hemsidan, framför allt headern. Ett bra tag framöver kommer det bara att gälla lundehundar för min del, & eftersom jag föder upp dem så tycker jag att det är mer än självklart att sidan ska vara lundehundsinspirerad! 😉

Detta betyder verkligen INTE att jag har glömt Dee, absolut inte, & det kommer jag aldrig att göra, men jag måste gå vidare nu. Annars kommer jag bara att gräva ner mig i saknaden & det blir inge bra.

Därför går jag nu även ut med min planerade valpkull! 😀 Rally ska paras igen så fort hon börjar löpa & hanen blir ingen annan än Eyvind! Min riktiga drömkombination, 2 hälsotestade, mentaltestade, aktiva & sociala hundar, jag menar, kan det blir nåt annat än helt perfekt?!

dreamkombi

Mer info om valpkullen finns under fliken ”Kenneln”, ”Valpar” & ”Planerade valpar”. Som sagt, jag blickar framåt nu, släpper det gamla & börjar om på nytt, fast många erfarenheter rikare. Från början tänkte jag vänta ytterligare ett löp innan jag skulle para Rally, men eftersom jag blev hundlös nu så flyttas planerna. Så detta är ingen impulsgrej, utan det är välplanerat.

Så nu är det ”bara” att vänta. Och vänta. Och vänta. Rally borde löpa när som helst, men man vet ju aldrig. Sist jag parade henne så löpte hon 2 månader senare än planerat, så det kan bli precis när som helst. Idag eller om ett par månader, det återstår att se. Fram tills dess att jag väntar på valparna så ska jag rensa ALLT i lägenheten & förrådet samt organisera allting. Ska nog börja med det redan idag tror jag, vill ha ordning & reda då jag mår bättre av det. Plus att det finns några papper jag måste hitta! Och hundgrejer som ska fixas & säljas, ja, jobb har jag allt bara jag vill. 😉

One thought on “Går vidare, planerad valpkull!

  1. Trillade in på din blogg igår eller om det var i förrgår, så har inte alls hängt med på vad som hänt riktigt. Jättetråkigt med Dee, men som det skrevs i kommentarer om det inlägget, man känner själv sin hund bäst.
    Låter vettigt att inte sjunka ner i sorg, men ta din tid att sörja henne också. Tror inte man mår bra om man inte får sörja riktigt. Men givetvis kan man göra annat medan också!

    Ska bli roligt att följa din blogg iallafall och läsa om lundehundar. En, för mig, ganska okänd ras. Så det ska bli kul att få lära sig lite mer om dom! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *