R.I.P. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta

Som dem flesta av er nog redan har listat ut så finns inte Dee längre. 🙁 För nästa 2 veckor sen, närmare bestämt fredag den 23/9 somnade hon in, tätt intill min sida på djursjukhuset. Sen dess har det hänt en hel del grejer som jag inte tänker gå in på nu, men det finns bra anledningar till varför jag har ”levt i tystnad” & har 2 lösenordsskyddade inlägg.

20161005_194201

Vissa säger att jag dödade henne, men det får stå för dem. Vi som kände henne såg lång väg att hon inte mådde bra, så det här var det bästa för HENNE. Själv blev jag ensam kvar…

160528

Har varit bortrest några dagar hos Ida, vilket var både skönt & jobbigt. Men nu är jag iaf hemma igen, i min tysta tomma lägenhet. Utan någon egen hund. 🙁 Jag har blivit erbjuden att låna andras hundar ett tag, men det blir inte samma sak.

Istället ska jag försöka satsa på att städa & organisera min lägenhet lite mer, så att jag vet vart saker & ting finns när jag behöver dem! Det kommer dock att bli extremt jobbigt att dammsuga lägenheten då Dee var väldigt intensiv i samband med dammsugning kan man väl säga. 😛 Så det är helt klart något jag drar mig för att göra. Men nån gång måste även det bli av, men inte idag.

5 thoughts on “R.I.P. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta

 1. Jag hoppas verkligen du kan ”skuffa undan” tankar på dem som vill anklaga dig!
  Du gjorde vad jag förstått ALLT för den hunden! Glöm aldrig det.
  Skickar en säck kramar du kan plocka ur.

 2. Sov got och nu tar änglarna han om dej och du kan springa fritt på göna vackra ängar med värme från solen och en själ full av liv. En dag kommer ni träffas igen och då kommer ni känna igen varandra men tills dess så finns din fina vackra ängel vid din sida och skyddar och vakar över dej. Många varmma töstande kramar.???????????

 3. Man känner sin hund bäst, jag tror helt klart att du gjorde rätt beslut. Vi som läser din blogg ser ju bara ytligt vad som händer. Du vet hela historien.
  När din magkänsla säger att det var bättre att ta bort henne så tror i alla fall jag att det var rätt.
  Jag kan tänka mig att det är super jobbigt för dig att förlora två fina hundar på ändå väldigt kort tid.
  Vi skickar styrkekramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *