Snart får himlen tillbaka sin ängel

Veterinären har ringt nu & Dee’s vävnadsprover från magen var inte så bra. Kronisk gastrit plus kroniskt nånting mer. Veterinären sa att hon ALLTID kommer att ha problem med magen, & när det gäller klådan så finns det bara 1 alternativ kvar; Atopika. Men jag har tyvärr inte råd att låta henne få den medicinen, så då finns det inte så många andra val…Tyvärr…

Så med det som facit, plus senskadan som man ännu inte vet hur allvarlig den är, så har jag i samråd med veterinären beslutat mig för att släppa henne fri. I slutet av veckan ska jag beställa en tid för avlivning & fram tills dess ska hon få leva livet! Allt kommer självklart att ske på hennes villkor, men oj vad kul hon ska få ha!

Redan ikväll kör vi med träningen med Hundliv & där ska hon få göra alla övningar som hon vill. Det är livskvalité som gäller nu framöver, något hon har saknat länge.

Jag vet inte riktigt hur JAG ska överleva det här, men det får vi ta när det kommer, nu är det Dee som prioriteras först & främst. Min fina galenpanna, livet kommer att bli tomt utan dig. <3

dsc_0129 dsc_0727 dsc_0704 dsc_0751 11873899_10206596193556478_1899867859_n

Och jag ber er nu om att vara snälla, har ni spydiga kommentarer så håll dem för er själva. Jag har det nog jobbigt som det är & ingenting kan ändra mitt beslut.

22 thoughts on “Snart får himlen tillbaka sin ängel

 1. Du gör så rätt. För Dees skull är detta det absolut bästa alternativet. Ingen förtjänar ett liv med ständiga magproblem. Tusen kramar ❤

 2. Usch så tråkigt Malin ? Men som du skriver ibland finns inget val, du gör rätt även om det blir jättetufft för dig. Man måste tänka på hundens bästa, och du är ett föredöme när det kommer till det ❤️ Ta hand om er och försök ha en så bra tid ni kan nu! Kram ?❤️

 3. Jag beklagar verkligen Malin finner inga ord riktigt. Vill bara att du ska veta att jag tycker du är en sjukt stark människa som alltid tänker på dina underbara hundar i första hand. Ta hand om dej kramar Elin huatorpet 🙂

 4. Beklagar men du gör helt rätt och sätter ditt eget månde och tankar i andra hand och tänker på vad som är bäst för hunden .

 5. du tänker på hundens bästa och du har verkligen gjort allt. Förstår knappt hur du klarar det så pass bra du gör. Det kallar jag kämparglöd! Du är inspirerande.

 6. Jag beklagar verkligen det tuffa besked du har fått och det tuffa beslut du sedan har fått ta!! Det låter så klokt nu att köra livskvalite och att ni tillsammans får massor av bra minnen <3

 7. Jag beklagar verkligen, Och du tar helt rätt beslut. Jag är så ledsen för din skull, att du haft sån otur och behövt gå igenom allt du gått igenom med dina hundar. Vi tänker på dig❤️

 8. Malin hur hemskt än att skriva men du gör rätt beslut. Skickar styrkekramar till tusen och jag hoppas dina vänner i närheten av dig finns där under sorgen. Annars finns alltid jag och du kan alltid ringa och svarar jag inte så ringer jag upp dig❤️? Ta hand om dig vännen det här är varken ditt eller Dees fel det var bara en sån enorm otur. Ingen förtjänar att gå igenom det du har gått igenom de senaste 10 åren. Men sluta inte kämpa nästa hund ska vara ”rätt” hund för du ska ha hund , för du är en bra hundägare. Finns inte många hundar som har haft ett sånt bra liv som de fått ha med dig ❤️? du har haft rätt band/relation med alla dina hundar , men nästa ska hålla sig frisk jag känner det på mig. Men ta det bara lugnt en stund och vila upp dig kram från Malin

 9. Hej! Jag känner inte dig och känner inte till hela historien av vad som hänt med din unga hund. Men, ville ändå bara berätta om min sheltie-hane som också fick diagnos/domen ”kronisk” angående hans magbesvär, som under en period var kraftiga, och veterinärer lät pessimistiska. Men i och med att jag hittade ett foder hans mage tålde, så vips var hans besvär helt borta och han fick leva länge helt frisk! 🙂
  (Och senskador läker t.om. så tunga djur som hästar ut och blir återställda, så där tror jag på god prognos!)

  Din hund var bara 2 år så hon har säkert ännu bättre chanser om man ger det lite mer tid? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *