Imorrn är den stora dagen!

Ja, imorrn ringer veterinären med provsvaren från vävnadsproverna som togs i samband med att hon låg inne en hel helg för 2 veckor sen. Efter att ha sett hennes magsäck så sa dem att den var allt annat än fin, så proverna kan visa precis vad som helst.

Hon har även fått ännu ett sår till följd av sitt kliande, & det sitter på insidan av höger bakben. Så klådan har ju inte minskat alls.

Men trots det, att klådan fortfarande är stark så har jag tvingats minska kortisondosen lite nu under helgen då hon är så fruktansvärt törstig! Hon väcker mig flera gånger varje natt, springer fram till vattenskålen direkt jag öppnar sovrumsdörren & så dricker hon mängder med vatten, sen är det snabbt ut & kissa som gäller. Och jag orkar helt enkelt inte ha det så längre, för jag blir galen av att inte få sova. Och det är ju inte Dee’s fel heller, så jag blir inte arg på henne, utan bara irriterad på hela situationen.

Det lär säkert bli en orolig natt inatt, med tanke på svaren jag får imorrn. Bara ett mirakel kan rädda Dee nu känns det som, så låt oss hoppas att veterinären har ett sånt till oss!

Puss på min älskling!

Puss på min älskling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *