Fler sår

Idag hittade jag fler sår på Dee, den här gången på magen & hon är skapligt irriterad på det! Runt omkring (där pälsen täcker på bilden) börjar det nu bli rött & det ser ut som att huden snart spricker. 🙁

14393179_10154081754464102_2116923246_o

Min veterinär är ledig hela dagen idag så han skulle ringa mig på måndag!! :O Hur ska jag klara en hel helg med denna oron? En timme känns som en vecka, gissa då hur långt en hel helg känns som?! Så jag HOPPAS verkligen att provsvaren har kommit då, för då har det gått 14 dagar & det skulle ta 10-14 dagar att få svaret.

Utomhus märker man nästan inget alls på Dee. Hon ser pigg & glad ut, men det är inte alls samma go i henne som det har varit. Den där extra biten saknas liksom. Den som utmärker henne till en galenpanna. Jag saknar den delen, oerhört mycket, jag saknar den glädjen hos henne. Hon har inte alls samma blick längre som hon hade förr, den har förändrats.

Jag vill tro på ett mirakel med henne, men gör inte det. Det är så många bitar som måste bli bra innan jag kan pusta ut. Och det är riktigt dyra bitar, både ekonomiskt & personligt. Det är ingenting som går över på en vecka eller två, utan det kommer att ta tid, lång tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *