Fel provsvar – så besviken

I förmiddags ringde jag till djursjukhuset för att kolla om Dee’s provsvar hade kommit, & då sa dem ja. Men veterinären skulle ringa upp mig nån gång senare idag, han skulle börja kl. 15:00. Så jag gick & var dretnervös hela tiden & bara väntade på att mobilen skulle ringa. Och till slut så ringde han, men det var parasitproverna som hade kommit, & inte vävnadsproverna som jag väntar på!! 🙁 Parasitproverna såg bra ut, så inga parasiter, men det hade jag heller inte räknat med. Veterinären sa att vävnadsproverna BORDE komma imorrn eller början på nästa vecka. Jag vill ju ha dem NU!!!

160915

I övrigt så står det ganska stilla just nu, oron för framtiden när det gäller Dee tar hårt på mig ska ni veta. Är hennes magsäck så illa som det lät på veterinären när dem tog proverna så är det tveksamt om jag kommer att gå vidare. Jag hoppas att den bara var irriterad JUST DÅ, men att den är fin nu. Fast allra mest hoppas jag på ett svar, vilket som helst, bara det här får ett slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *