Ännu en jobbig dag

Idag har det varit en riktig skitdag, iaf första halvan av dagen. Jag fick en kommentar här i bloggen i morse som jag tog väldigt illa upp av. Jag har en del vänner (& även såna jag inte alls känner) som stöttar mig i det här & det är jag sååå tacksam för. Fast nu har jag även pratat med personen som skrev kommentaren & det är lugnt mellan oss. Men visst förstörde det hela första halvan av dagen (då jag valde att gå & lägga mig i sängen & försöka sova bort sårbarheten).

Sen blev det lite bättre, jag har varit iväg på ett möte som gick bra, & efter att ha hämtat upp Dee efteråt så åkte vi hem till morsan där vi har ätit mat, spelat Yatzy samt gått en 20 minuters promenad. Så andra halvan av dagen har nog t.o.m. varit bra när jag tänker efter.

Veterinären har fortfarande inte hört av sig & det är extremt jobbigt för mig att bara gå här & vänta & vänta & vänta. Jag vill ju bara ha svaren, ska nog ringa imorrn på dagen & bara checka av att dem inte har glömt mig. Det tror jag ju inte att dem har gjort, men för att lugna mig själv lite så kan ett sånt samtal hjälpa mig.

Annars imorrn så har jag 2 möten, 1 här hemma & 1 i stan. Så det känns typ som fullt upp då dessa möten kan ta en del kraft från mig. Men men, snart dags att sova & så får vi hoppas på provsvar från djursjukhuset imorrn!

12003182_10153266777369102_3489204509882899606_n

2 thoughts on “Ännu en jobbig dag

  1. Jag får ont i magen av att läsa om er situation, någon tår har letat sig ut också 🙁 Ni är ju så väldigt fina tillsammans och hon är supervacker. Jag hoppas verkligen att det blir bra för er till slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *