Så in i helvete nervös!

Ja, det kan man milt uttryckt säga det. Det är 3 stora saker jag är nervös över & alla har en gemensam nämnare, nämligen Dee.

20160912_142331

Först & främst magen, som nu har stabiliserat sig & funkar riktigt bra. 🙂 Men vad ska vävnadsproverna säga?! Oavsett hur bajset är idag så var ju magsäcken väldigt ful för bara nån vecka sen & jag tror ju inte att den ser bra ut nu efter så kort tid. Plus att hon går på en drös piller. Så ja, vad kommer provsvaren att visa?

Med det nya fodret (& medicinerna) så kom klådan tillbaka. 🙁 Och trots att vi höjde Prednisolonet med 5 mg/dag så fortsätter hon att bita sig på hela kroppen. 🙁 Så förmodligen måste vi byta foder IGEN & då är jag rädd för att magen ska krascha på nytt. Eller att hon inte ska bli av med klådan alls, då kommer hon att klia sig till förbannelse & så ska ingen behöva ha det! Så snälla, låt klådan dämpa sig.

20160912_142318

Sist, men verkligen inte minst – hennes senskada. Hur allvarlig är den egentligen? Kommer hon att kunna bli helt återställd? Eller är det kört? På fredag på ReDog så får jag svaren, då vi ska göra en smärtutredning & ultraljuda senorna för att se hur stora dem är. Stefan trodde ju att hon skulle kunna bli helt återställd, men han har ju inte sett hur hon ser ut på insidan. Så han rekommenderade mig ju att göra ett smärtutredning & ultraljud.

Det är en jobbig tid just nu, minst sagt. Hur kommer allting att lösa sig med Dee? Min älskade skatt, hon bara MÅSTE bli bra, på ALLA sätt! Jag är så nervös så jag håller på att trilla av pinnen! Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan min galenpanna, hon måste liksom finnas här vid min sida, utan henne är jag inte hel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *