Dee’s mediapremiär!

För första gången nånsin i hennes liv så har hon blivit lite ”kändis”. 😉 Haha, eller rättare sagt, hon är med på bilder från prideparaden på tidningarnas hemsida. För att hitta till dem, kolla på Dee’s sida här på nätet & sen ”I media” så hittar ni snabbt bilderna. Imorrn återstår det att se om hon även kommer med i själva tidningen, det vore ju faktiskt coolt om hon blev det, så det håller vi tummarna för! 🙂

Foto: Anna Larsson

Foto: Anna Larsson

Idag har vi vilat upp oss mest, har varit hemma hos morsan & sådär. Nu är det snart sovdags. 😛 Imorrn tänkte jag försöka få en tid hos frisören & klippa topparna & på eftermiddagen ska min morsa komma hit & hjälpa mig att färga håret på nytt. 🙂 Resten av veckan är det fullt upp, jag har saker inplanerade varje vardag, men mest nervös är jag över smärtutredningen på Dee som sker på ReDog på fredag. Där kan mycket avgöras…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *