På Pridefestival!

Ja, idag var det Pridefestival här i stan & jag & Dee var med & gick i paraden, utklädda & allt. 😉 Fotografer från 2 olika tidningar fotade oss så det ska bli kul att se om Dee hamnar i nån av tidningarna. 🙂 Isf MÅSTE jag ju köpa den, haha.

20160910_161313

Hon skötte sig kanon, efter mer än halva paraden så märkte jag att hon blev trött, men vi fullföljde den ändå. När vi hade kommit fram till Museet så blev det lite mer fotografering innan vi tog av oss alla färgglada grejer. Då fick hundarna svalka sig i älven & sen blev det en kort vila, innan jag körde liiiite freestyle med Dee nära musikscenen. Hon var trött, riktigt trött, men jag ville ändå testa henne om hon skulle gå med på att jobba i en sån miljö när hon var så trött & jodå, det gjorde hon! 😀 Hon hade ingen vidare fart i nånting, men det hade jag inte heller räknat med. Jag är sååå himla nöjd med henne, hon har varit hur duktig som helst. <3

Nu ligger hon & sover, vi hann knappt innanför dörren innan hon la sig, så ja, hon är verkligen HELT SLUT. Imorrn blir det en lugn återhämtningsdag har jag tänkt, vi får se vad Dee har att säga om det. 😛 Kul har vi iaf haft, & bra träning har vi fått. Vad mer kan man önska sig en lördag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *