Lyckan för små saker

Idag har Dee bajsat NORMALT! 😀 Alltså lyckan av att kunna plocka upp bajset går inte att beskriva! Så nej, ibland behövs det inte mycket för att göra mig glad. 😉

20160908_152900

Hon är piggare idag också, har fått mat flera gånger & än så länge håller magen sig lugn. Men detta är långt ifrån över, så jag vågar inte andas ut helt än, för jag vet hur snabbt det kan vända. Men lite glad vågar jag vara. 🙂

När magen är bättre så är det dags att ta tag & rehabilitera hennes senskada, & det blir också en process. Jag har ju förhoppningar om att vi ska kunna tävla i Februari nästa år, men vi får se hur det går med den saken. Det är många bitar som måste falla på plats för att det ska vara möjligt.

Många gånger är Facebook väldigt jobbigt, för där ser & läser man om alla som har så roligt med sina hundar, tränar, tävlar, går långisar m.m. Och här sitter jag med en nästan ständigt sjuk/skadad hund. 🙁 Jag vet att Facebook inte visar hela sanningen, att alla inte mår lika häftigt som det verkar på nätet, men dem gör ändå dem där roliga sakerna som jag saknar så mycket.

Idag har vi varit ute & gått i typ 15-20 minuter i långsam takt. Det var lagom för mig & Dee, vi båda är ju ganska slitna vid det här laget. Fast det blir en liten promenad till idag, för jag måste till affären en sväng. Ska dock möta upp Malin & Åsa där, för NEJ, jag binder inte fast Dee utanför utan bevakning! Hon skulle lätt följa med vem som helst & nåt sånt vågar jag verkligen inte riskera.

3 thoughts on “Lyckan för små saker

  1. Jag håller tummarna! Har inte läst på innan och vet inte vad som har hänt, men jag ska läsa på (för jag gissar att du har skrivit om det) och hoppas att hon blir bra!
    Härligt att läsa om en som inte binder hunden utanför butik, tycker jag ser så väldigt många som binds utanför, och läser om så många som blivit stulna/slagna 🙁

    • Ja, jag har hela tiden skrivit om Dee’s sjukdomsförlopp. Hon har nu bajsat ytterligare en gång & det gick att plocka upp det! 😀 Bara hundägare med sjuka hundar kan förstå den lyckan. 😉

      • Det var gott att höra! Hoppas det fortsätter så! Ja jag förstår ju inte riktigt känslan men förstår att det är en härlig känsla. Det är verkligen hemskt när djuren är dåliga 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *