Dee är hemma igen!

Nu har vi ÄNTLIGEN kommit hem från djursjukhuset, både jag & min älskade lilla Dee! <3 Då hon var rejält kladdig efter endoskopin så blev det en heldusch för madam direkt vi kom innanför dörren. Så nu luktar hon gott igen & är utan äckligt klet.

20160905_174701

På gastroskopin tog dem vävnadsprover från magsäcken som såg väldigt ful ut. 🙁 Så dem provsvaren kan vara väldigt negativa om vi har otur (& ni som följer mig vet att otur med djur är nånting jag verkligen har!!). Det togs även prover från tjocktarmen. Dessa provsvar får jag om 10-14 dagar! :O Så fram tills dess är det bara att vänta, & hoppas att magen lugnar ner sig med hjälp av specialfodret & medicinerna.

Hon ska äta 2-3 matskedar mat 5-6 gånger/dag. Jisses, här får vi fullt upp. Dessutom testar vi ett helt nytt foder till henne, som jag hoppas ska fungera bra, både för magen & för allergin. Hon ska även få Andapsin & Omeprazol dagligen ett par veckor framöver. Jag glömde ju såklart att fråga hur jag ska göra med kortisonet, om jag ska ge henne det ikväll eller inte, & jag får inte tag i dem nu. 🙁 Så hon får helt enkelt vara utan det ikväll & så får jag ringa djursjukhuset imorrn & fråga. Bättre att hoppa över det än att chansa & ge det.

Hon har sår lite överallt, så man kan undra vad hon har sysslat med…? Dels så är hon rakad där dem har satt kanyler, men hon har även sår på andra ställen. Skumt. Så jag måste hålla koll på tvättmonstret så att hon inte slickar upp såren, vilket hon är väldigt duktig på att göra.

Hon är lite orolig fortfarande, men det antar jag beror på narkosen, för sån var Java. Vankade runt en del & gnällde lite, men det gick över efter nåt dygn, så vi härdar ut detta, jag & min Dee.

 

2 thoughts on “Dee är hemma igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *