Dagens uppdatering om Dee

Eftersom jag vet att alla som läser bloggen inte har Facebook så uppdaterar jag även här om läget med Dee.

Djursjukhuset ringde tidigare idag. Dee är fortfarande pigg, har inte spytt nånting mer (men hon ha fortfarande inte fått äta nånting) & nästa steg blir en gastroskopi samt endoskopi på måndag.

Men jag ska hämta hem henne imorrn & komma tillbaka med henne på måndag, sen stannar hon där tills på tisdag, detta för att dra ner kostnaden lite. Men hon får inte äta nånting alls under tiden som jag har henne hemma, så det blir ju inte helt lätt.

Veterinären tyckte att man skulle gå vidare med just dessa behandlingar om jag vill ha svar på varför hennes mage är som den är, & det vill jag verkligen veta! Det kommer att bli en dyr resa detta, men min tjej är värd allt & lite till. <3 Bara hon blir bra igen, min älskade lilla skrutt, tänk att det måste vara nånting hela tiden. 🙁

160903

Jag saknar min tjej så otroligt mycket, lägenheten här hemma är så tom & tyst. Jag spelar musik nonstop, men det hjälper inte så mycket. Jag vill bara ha hem min tjej, helst så frisk hon bara kan bli.

Jag är så rädd för hur hon ska reagera på allting som händer, & vad proverna kommer att visa för svar. Det är många orosmoment i mig nu. Natten gick sådär, jag vaknade vid halv fyra & låg vaken en stund & grät innan jag lyckades somna om. Inte kul nånstans. 🙁 Jag är även rädd för att kollapsa själv då jag inte är så jävla stabil just nu. Men bara Dee blir bättre så kommer jag också att bli det. Mardrömmen om att hon inte ska överleva lever dock kvar i allra högsta grad. Ni vet ju att jag alltid målar fan på väggen så fort jag får chansen.

Men fortsätt att hålla alla tummar ni kan för att det här ska sluta bra! Imorrn får jag iaf hem henne över natten & då ska vi mysa! <3 Jag saknar min underbara vän som kramar om mig flera gånger varje dag, jag saknar dessa kramar sjukt mycket. Jag saknar allt med min finaste Dee.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *