Är hon sjuk nu?!

Inatt har jag & Dee varit ute 3 gånger p.g.a hennes diarré. När hon väckte mig för 4:e gången så hann vi inte ut innan hon spydde på golvet & pölarna såg ut såhär:

160902

Jag fick smått panik & ringde till Solstaden för att få råd om vad jag skulle göra. Dem kunde boka in henne först på måndag då dem hade veterinärbrist p.g.a. sjukdom idag. Jag sa att jag skulle höra av mig om den tiden kändes aktuell. Så jag ringde även till Evidensia & dem hade en tid 15:30 till Dee, för dem tyckte INTE att hon skulle vänta hela helgen med en undersökning eftersom det är ganska mycket blod i spyorna.

Nu har vi precis kommit hem från djursjukhuset, men ingen har tittat på Dee än. Det kom in flera akutfall som fick gå före oss, & eftersom jag bara bor 10 minuters bilväg från djursjukhuset så skulle dem ringa mig när det börjar närma sig Dee’s tur. Dem hade minst en operation före. Så vi är nu hemma igen & väntar på att dem ska ringa. Hon måste vara fortsatt fastande under tiden vi väntar, vilket hon har varit hela dagen. Och nånting säger mig att det här kommer att bli en lång kväll/natt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *