Det finns hopp!!

Åh, jag är så glad, dagens besök hos Stefan Rosén på ReDog är inget jag ångrar på nåt sätt! Han såg (precis som alla andra) att hon avlastar vänster bak i alla rörelser, men han tror INTE att problemet sitter i ryggen! Han ifrågasatte hur Strömsholm kan säga en sån sak som att hon aldrig skulle hålla för agility, när dem inte vet vad felet är. Hur som helst så kände han igenom henne ordentligt & Stefan tror att Dee har en senskada, & att smärtan i ryggen har tillkommit eftersom hon felbelastar sig så mycket. För att säkerhetsställa detta så ska hon tillbaka till ReDog nästa torsdag för ultraljud där vi ska mäta senan bland annat. Sen ska hon även få laser där 1 gång/vecka i 5 veckor framöver. Det blir med andra ord en hel del åkande, men det är hon värd, tusen gånger om! <3

Hemma ska hon gå 4 stycken 20 minuters promenader/dag med benviktsmanschetter som sitter hårt, detta för att avlasta senorna i bakbenen. Hon ska enbart gå på så hårda underlag som möjligt, så asfalt & kortklippta gräsmattor för att göra sina behov är det som tillåts numera.

Stefan tror att hon kan bli helt återställd & även kunna tävla agility framöver!! 😀 Och jag tror på Stefan!! Med andra ord tror vi båda på att Dee har långt kvar i livet & hon har en god prognos.

20160830_131250

En sten har helt klart fallit från hjärtat, eller snarare ett klippblock! Jag åkte dit med rädslan att få beskedet att hon aldrig skulle kunna bli bra igen, & så får jag beskedet att hon förmodligen blir helt återställd! Det är helt sjukt! Men oj så glad jag är. 🙂 Nu har jag helt plötsligt krafter till att fixa med lite andra saker som behöver göras. Det här var verkligen vad jag behövde just nu!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *