2 trasiga själar blir tillsammans 1 hel

Har ni hört låten ”Stand by you” med Rachel Platten? Om inte så kommer den här:

Man kan nästan tro att den är skriven för mig & Dee. Vi båda har våra sjukdomar & skador, vi är 2 trasiga själar som tillsammans blir 1 hel. Jag kommer aldrig att sluta älska min Dee, & jag vet att hon känner detsamma för mig. <3

160824

Jag vill så gärna tro på en framtid för oss, TILLSAMMANS! Vi har så mycket kvar att göra & upptäcka, vi är långt ifrån klara. Snälla, låt oss få fortsätta leva våra liv ett bra tag till.

Säger Stefan att det finns chans att Dee kan leva ett bra & värdigt liv så kommer jag att göra allt i min makt för att hon ska få göra det. Tyvärr kan jag inte trolla, & alla har vi våra begränsningar, men jag kommer verkligen att försöka. Jag vet inte hur ett liv utan Dee skulle kunna se ut, det är otänkbart. Jag behöver henne lika mycket som hon behöver mig, vi behöver helt enkelt varandra. Så snälla, låt det inte ta slut här & nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *